Elnöki cikk listázó

V4 Lenygeyelország Fotó: Sajtóiroda

A nyugat-balkáni országok EU-integrációjának gyorsítása a V4 magyar elnökség célja

A nyugat-balkáni országok európai uniós integrációjának felgyorsítása központi eleme lesz a visegrádi csoport júliusban kezdődő magyar soros elnökségének - jelentette be Kövér László, az Országgyűlés elnöke pénteken Lengyelországban.

MTI

2021. június 11.
Budapest, 2021. június 10. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a pszichológiatudomány kandidátusa átveszi a Polgári Magyarországért Díjat Kövér Lászlótól, az Országgyűlés elnökétől a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) budapesti ünnepségén 2021. június 10-én. Mellettük Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, az alapítvány kuratóriumának tagja (b), Kavecsánszki Ádám, a PMA kuratóriumi elnöke (b) és Mádl Dalma, Mádl Ferenc volt államfő özvegye (j). MTI/Balogh Zoltán

Bagdy Emőkét és a Romániai Magyar Cserkészszövetséget díjazta a Polgári Magyarországért Alapítvány

Bagdy Emőke klinikai szakpszichológust, pszichoterapeutát, a pszichológiatudomány kandidátusát és a Romániai Magyar Cserkészszövetséget díjazta a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) csütörtökön Budapesten.

MTI

2021. június 11.

A kereszténység köti össze az európai embereket

Csak a kereszténység köti össze az európai embereket - mondta az Országgyűlés elnöke a Magyar Katolikus Rádió Kerengő című közéleti műsorában kedden.

MTI - Katolikus Rádió

2021. június 09.