Elnöki cikk listázó

Esemény - 2021. november 20.


Minden fiatal nemzedék tagjainak életében elérkezik a pillanat, amikor úgy érzik, hogy egy kiüresedett, hazug világban ők hivatottak az értékeket megőrizni.

Beszéd a Fidelitas Tisztújító Kongresszusán

A Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusa Szöveg:	Budapest, 2021. november 20. Az első sorban balról jobbra: Szijjártó Péter, a Fidelitas egykori elnöke, külgazdasági és külügyminiszter (b), Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke, Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke, az Országgyűlés elnöke, Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, országgyűlési képviselő a Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Puskás Aréna konferenciatermében 2021. november 20-án. MTI/Kovács Tamás
Minden fiatal nemzedék tagjainak életében elérkezik a pillanat, amikor úgy érzik, hogy egy kiüresedett, hazug világban ők hivatottak az értékeket megőrizni - mondta Kövér László a Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusán megtartott beszédében.

Utalva Nagy László Ki viszi át a szerelmet? című versére, a házelnök arról beszélt: harminchárom évvel ezelőtt a Fidesz tagjaiban is élt a vágy és megfogalmazódott az akarat, hogy mindig készek legyenek átkelni egy túlsó partra, magukkal menekítve mindazt, ami az életet széppé és jóvá teheti. Hallgatóságának azt üzente, hogy nekik kell a normális Európa eszményét átvinni a túlsó partra azzal együtt, hogy akár nekik is kell újjáépíteni ezt a túlsó partot.

Kövér László teljes beszédét itt olvashatják!

MTI

2021. november 20.